Staal begint bij Brinkstaal

BrinkStaal is een zelfstandig opererend handelsbedrijf voor het leveren van staalprofielen uit walsing, voor constructiebedrijven. Daarnaast zijn wij, vanwege ons uitgebreide netwerk, in staat om ook op korte termijn profielen uit voorraad aan te leveren. Wij zijn gespecialiseerd in grotere staalvolumes. Wij leveren veelal direct vanaf buitenlandse, veelal West Europese, staalfabrieken bij u op locatie. Onze lijnen zijn kort, we handelen transparant en leveren snel, voordelig en goed. Precies zoals u zou mogen verwachten, maar dan een stuk beter. Ontzorgen is wat wij doen en waar wij voor staan!

Vanwege onze jarenlange ervaring in de staalbouw weten wij wat voor onze klanten echt belangrijk is. Ja, natuurlijk is de prijs belangrijk. Maar veel belangrijker nog, is dat wij nakomen wat wij gezamenlijk hebben afgesproken. Afspraak = afspraak. Wij ontzorgen vanaf het moment dat wij tot een opdracht zijn gekomen, maar vaak ook al daarvoor. Door mee te denken en te kijken naar de benodigde materialen komen we wellicht op alternatieven die of goedkoper of sneller leverbaar zijn.

Door walsingen op de voet te volgen weten wij tijdig waar er eventueel problemen in de aanleveringen kunnen ontstaan. Wij weten hoe belangrijk planning en productie zijn en zullen er altijd op aansturen dat de productie vooruit kan. Voormeldingen van aanleveringen worden tijdig gemeld, 24 uur of desgewenst 48 uur van te voren weet u welke vrachten er op welke dag binnen gaan komen. Documenten zijn altijd voorzien van het juiste project- en faseringsnummer zodat er ook bij het lossen van de vracht geen onduidelijkheid en vertraging kan ontstaan. Wanneer onze klant een maximum aantal vrachten op een dag wenst, dan sturen wij hierop aan. Zijn vrachten vanuit de fabriek onderweg en is er ruimtegebrek bij u in de hal of op locatie, dan zoeken wij een oplossing.

Vanwege onze korte lijnen kan er geen ruis of miscommunicatie ontstaan maar wordt u, vanuit de eerste hand, continue op de hoogte gehouden van de voortgang. Bij BrinkStaal staat de klant nog echt ouderwets centraal!!!

Meer weten?

Neem contact op met Jurgen van Gils
Neem contact op met Jan Dirk Vossebelt